Traplift prijzen

De prijs van een stoellift

Omdat elke trap anders is, is elke lift maatwerk. Er bestaat dus geen standaardprijs. De prijs van een stoellift is afhankelijk van drie factoren:

 • het type trap;
 • de stoel van uw keuze;
 • en de opties die u kiest.

Daarom is het heel belangrijk dat er een goede adviseur bij u langs komt. De adviseur beoordeelt uw trap, vraagt naar uw wensen en eisen, geeft advies en kan vervolgens, geheel vrijblijvend, een offerte voor uw stoellift opstellen. Kortom: het advies van onze adviseurs kost u dus niets!

Aan welke prijs moet ik denken?

Natuurlijk kunnen wij u wel een prijsindicatie geven: De prijs van een traplift begint bij
€ 2.795,-, incl. btw. Dit is voor een rechte trap. U hebt dan een standaarduitvoering voor één verdieping. De maximumprijs voor een traplift met bocht bedraagt € 9.000,-, incl. btw. Dit is de prijs voor een traplift met bochten, in een basisuitvoering, voor één verdieping. Lees meer over de opbouw van de kosten van een stoellift.

Hoe kan ik de traplift betalen?

Wanneer u besluit dat u een lift wilt, wilt u natuurlijk ook weten hoe u er financieel uitkomt. Misschien heeft u zelf nog geen idee met welke traplift prijs u rekening moet houden.

Wanneer u een traplift aanschaft, kunt u die op verschillende manieren betalen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 • U betaalt uw traplift zelf
  U kunt ervoor kiezen de stoeltraplift zelf in een keer te betalen. Op die manier bent u snel en eenvoudig in het bezit van een lift. 
 • U betaalt uw traplift met subsidie
  In bepaalde gevallen zijn er subsidies van het Vlaams Agentschap voor Personen met Handicap (VAPH). Hiervoor moet u wel voordoen aan bepaalde voorwaarden. Bovendien neemt een dossier veel tijd in beslag. U kunt ook premies krijgen van de provinciale overheid en de gemeente.
 • U financiert uw traplift
  Als u uw stoeltraplift bij ons wilt financieren, is dat in klantspecifieke gevallen mogelijk. Wilt u weten of dit ook voor u een optie is, neem dan contact met ons op.

Tegelijkertijd doen wij er alles aan om de kostprijs van onze trapliften laag te houden, zonder hierbij afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Wat is er in de prijs inbegrepen?

Besluit u de traplift daadwerkelijk te huren of te kopen? Dan bestaat de prijs van een stoellift uit:

 • Bezoek van de trapliftadviseur
 • Inmeten van de trap
 • Productie van de stoellift
 • Transport van de stoellift
 • Montage van de stoellift

Nogmaals: deze kosten maakt u pas als u de trap koopt of huurt. De adviseur stelt de offerte altijd vrijblijvend voor u op en u verplicht zich met het aanvragen van offertes tot niets! Op nieuwe liften geven wij bovendien altijd twee jaar garantie!

Ons traplift bestel stappenplan legt u uit hoe het bestelproces van de traplift er uitziet. Op dezelfde pagina vindt u ook een kort traplift-filmpje over het bestellen van een traplift. Neem er even rustig de tijd voor.

De mogelijkheden van een traplift bespreken?

Als u wilt weten hoeveel een lift in uw huis kost, komt onze Trapliftpartner graag bij u thuis om kennis met u te maken en uw situatie te beoordelen. Tijdens het bezoek zal hij, in overleg met u, een offerte opmaken voor u. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners