Traplift kopen: voor uw veiligheid en gemak

Door een traplift te kopen, investeert u in uw veiligheid in huis, in uw eigen welzijn en comfort. Deze zaken zijn uiteraard niet in geld uit te drukken. Toch begrijpen wij dat een traplift kopen een flinke hap uit uw budget kan nemen. Waarschijnlijk gaat u bij uw keuze dan ook niet over één nacht ijs.

Op zoek naar een veilige, betrouwbare én betaalbare traplift?

U wilt natuurlijk jaren plezier blijven hebben van uw lift. Het belangrijkste is dat uw lift veilig, comfortabel en bedrijfszeker is. De trapliften van Handicare voldoen aan de strikte eisen van het ISO en worden regelmatig door onafhankelijke instituten, zoals het Nederlands Instituut voor Liften en de Duitse TÜV, op veiligheid getest. Met deze certificaten garanderen wij de zekerheid van onze trapliften.  

Meer informatie over het kopen van een traplift?

Wilt u meer informatie over een traplift kopen of over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via ons kantoor in Nederland: 0031 (0)72 576 8888 of vul ons contactformulier in.

Meer weten over het aankoopproces?

Bekijk dan onze film. Hierin leggen wij u kort uit hoe het proces van het eerste contact met de adviseur tot de installatie verloopt.

Vind uw traplift

keuzehulp-nl.jpg

Met onze keuzehulp vindt u zo de geschikte traplift!

Vul de keuzehulp in

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners