over_handicare-heerhugowaard.jpg

Over Handicare Trapliften

Handicare Trapliften is onderdeel van de internationale Handicare groep. Het hoofdkantoor van Handicare Trapliften bevindt zich in Heerhugowaard, Noord-Holland. Wij produceren hoogwaardige trapliften voor zowel rechte trappen als voor trappen met bochten. De trapliften worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabrieken in Engeland en Nederland.

In de fabrieken in Engeland en Nederland is tevens de verkooporganisatie gevestigd. Hierdoor zitten wij altijd dichtbij het vuur en kunnen wij snel en gemakkelijk schakelen. In Italië, Frankrijk en Duitsland bevinden zich nog drie verkooporganisaties.  

Het alledaags leven eenvoudiger maken

Bij Handicare begrijpen wij uw wens om veilig en comfortabel in uw eigen huis te blijven wonen. Natuurlijk wilt u uw kamers in uw huis kunnen bereiken zonder dat u hierbij wordt beperkt door fysieke belemmeringen. Wij begrijpen uw behoeften. Onze klantgerichtheid hebben wij dan ook opgenomen in ons bedrijfsDNA: 'Make everyday life easier'  

Over Handicare Groep

Wilt u meer weten over de Handicare Groep? Bezoek dan onze (Engelstalige) groep website: https://handicaregroup.com/about-us/.

Rijke geschiedenis

Wij kunnen terugblikken op een rijke geschiedenis. In de afgelopen 130 jaar hebben wij vele mensen aan een (trap-)lift geholpen. Natuurlijk zijn we daar erg trots op en vertellen wij u daar graag meer over.

Wij zouden nooit zo lang bestaan als ons product niet mee zou gaan met de tijd en de daarbij behoren kwaliteitseisen. Wij zijn er dan ook trots op te zeggen dat ons product voldoet aan de kwaliteitseisen van de huidige tijd. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Handicare, of wilt u meer weten over onze andere producten en diensten? Neem dan contact op met 0031 (0)72 576 8888.

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners