Uw traplift met uitstekende garantie

U wilt een traplift van uitstekende kwaliteit?

Onze trapliften worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Wij zijn fier op onze producten en staan in voor de kwaliteit van onze trapliften. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze trapliften door de jaren heen steeds verder kunnen perfectioneren. Onze bedrijfsprocessen zijn ISO gecertificeerd waarmee de kwaliteit van onze trapliften wordt gewaarborgd. Voor uw en onze tevredenheid monitoren wij dit proces continu.

Hoelang is de garantietermijn op mijn traplift?

De standaard garantietermijn voor uw traplift bedraagt 2 jaar. Indien uw lift binnen deze periode storing krijgt, zal dit uiteraard door onze monteur hersteld worden.

Toch storing?

Ondanks onze inspanningen is het altijd mogelijk dat er toch iets gebeurt met uw lift waardoor er storing zou kunnen ontstaan. In dat geval is het natuurlijk goed om te weten dat onze lokale partners er zijn om te helpen. Neem rechtstreeks contact op om de storing te registreren en een bezoek van een technieker te organiseren.

Met een servicecontract kunt u preventief onderhoud en service voorzien. De trapliftadviseur vertelt u graag meer over de servicecontracten die mogelijk zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de garantie of onze producten en diensten? Neem dan contact op met 0031 (0)72 576 8888 of vul ons contactformulier in.

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners