Lokale trapliftpartners in België

Onze erkende partners zijn altijd dichtbij!

In landen waar Handicare geen eigen vestiging heeft, werkt zij vaak met lokale partners. Zo ook in België! Onze lokale partners worden door ons getraind en zijn volledig op de hoogte van ons productportfolio. Bovendien kennen zij de markt en spreken zij uw taal. 

Een curve of rechte traplift?

Onze partners in België bieden zowel trapliften voor uw rechte trap als voor uw trap met bocht(en) aan. Zij kunnen u de juiste traplift adviseren en zullen u raad geven welke opties voor uw persoonlijke situatie geschikt zijn.

Op zoek naar een tweedehands traplift?

In sommige gevallen is het mogelijk een tweedehands traplift aan te bieden. Wij zijn daarbij echter geheel afhankelijk van het aanbod vanuit de markt. Denkt u er ook om dat een trapliftrail een maatwerkproduct is en dat deze dus altijd speciaal voor uw trap geproduceerd dient te worden. Hoewel tweedehands voordelig klinkt, hoeft dit dus niet altijd het geval te zijn. Laat u goed voorlichten door onze erkende partner zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt, ook financieel!  

En hoe zit het met de prijs?

We noemden het zojuist al even op maar een traplift is een maatwerkproduct. Dit betekent dat de prijs van een traplift van een heleboel factoren afhankelijk is. Onze trapliftpartner komt graag bij u thuis om geheel vrijblijvend uw trap op te meten en aan de hand van deze meting in combinatie met uw wensen en eisen een offerte voor u uit te brengen. Uiteraard zit u nergens aan vast en kunt u rustig met uw dierbaren overleggen wat voor uw de juiste keuze is!

Wilt u direct contact?

Wilt u contact met een partner in uw regio? Kijk dan op de lijst met partners hieronder of klik op één van de markers op de kaart bovenaan deze pagina. Wilt u liever contact met het hoofdkantoor in Nederland, vul dan het contactformulier in of bel ons op 0031 72 576 88 88.

Onze lokale partners:

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners