Onze kernwaarden

We hebben een aantal kernwaarden geformuleerd waar wij voor staan en waar onze medewerkers voor gaan.

  • Integriteit: Wij beloven wat wij kunnen waarmaken en houden onze beloftes. Elke klant bieden wij de beste oplossing en een gericht en eerlijk advies.
  • Respect: Wij zijn betrokken bij onze klant. Daarom luisteren wij naar de wensen en eisen van de klant. Daarbij respecteren wij een ieders eigen mening.
  • Passie: Bij Handicare werken gepassioneerde medewerkers die vaak al jaren voor het bedrijf werken. Deze medewerkers zorgen voor veel kennis en ervaring in huis. Dit dragen zij weer over op onze jongere medewerkers die er minstens net zo hard voor gaan.

Elke dag telt

Wij geloven dat elke dag telt. Daarom doen wij er alles aan om de dag zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Onze klant komt altijd op de eerste plaats, omdat elke dag telt.

Make everyday life easier

Het alledaags leven eenvoudiger maken

Bij Handicare begrijpen wij uw wens om veilig en comfortabel in uw eigen huis te blijven wonen. Natuurlijk wilt u uw kamers in uw huis kunnen bereiken zonder dat u hierbij wordt beperkt door fysieke belemmeringen. U heeft daarbij behoefte aan een eersteklas dienstverlening zodat u zonder problemen gebruik kunt blijven maken van uw traplift. Daarnaast bent u op zoek naar een luisterend oor en een persoonlijke oplossing dat aan uw behoeften voldoet.

Handicare begrijpt uw behoeften. Wij hebben onze klantgerichtheid opgenomen in ons bedrijfsDNA en hebben het als volgt geformuleerd: 'Make everyday life easier'.   

Wij helpen u graag

U kunt in uw dagelijks leven te maken krijgen met veranderingen in uw eigen situatie of in die van uw dierbaren. Wij helpen u graag om deze veranderingen zo draaglijk mogelijk te maken, om het dagelijks leven eenvoudiger te maken. Onze getalenteerde en gepassioneerde medewerkers bieden u een luisterend oor en denken oplossingsgericht met u mee.  

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners