Traplift onderhoudscontract

Draag zorg voor uw traplift met onderhoud

Met een traplift van Handicare kunt u rekenen op een uitstekende service. Handicare heeft een effieciënte servicedienst opgezet met onze lokale partners verspreid over heel België.

Natuurlijk heeft uw traplift onderhoud nodig, net als zoveel andere elektrische en mechanische toestellen. Met een onderhoudsbeurt garandeert u ook de levensduur van de traplift. Hoewel wij zoveel mogelijk onderhoudsvrije materialen in de stoeltraplift hebben verwerkt, adviseren wij de traplift tenminste eens per jaar door een technieker te laten onderhouden. Zo wordt het behoud van uw traplift gegarandeerd zodat u nu en in de toekomst zeker bent van een permanente werking.

Onze producten worden gefabriceerd en gemonteerd conform onze kwaliteitsrichtlijnen. Desalniettemin kan het een keer voorkomen dat er een storing optreedt. En dat kan op het verkeerde moment gebeuren. Preventief onderhoud vermindert de kans op onverwachte verrassingen.

Waarom een servicecontract?

Met een servicecontract verzekert u zich van een professionele service iedere dag van de week en dit door een professionele technieker. De trapliftadviseur legt de servicecontracten graag uit. Wij zorgen er voor dat u iedere dag met de lift de trap op en af kunt. Naast het verrichten van onderhoud op de trapliften, lossen wij tevens eventuele pannes op. 

Wilt u meer weten over onze servicecontracten?

Wilt u meer weten over onze servicecontracten, of over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op.

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners