Veilig uw trap weer op.Vraag een offerte aan
Veilig uw trap weer op.

Traplift kopen: voor uw veiligheid en gemak

Door een traplift te kopen, investeert u in uw veiligheid in huis, in uw eigen welzijn en comfort. Met een traplift wordt het mogelijk gemaakt langer in uw eigen huis te blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Op zoek naar een veilige, betrouwbare én betaalbare traplift?

U wilt natuurlijk jaren plezier blijven hebben van uw lift. Het belangrijkste is dat uw lift veilig, comfortabel en bedrijfszeker is. De trapliften van Handicare voldoen aan de strikte eisen van het ISO en worden regelmatig door onafhankelijke instituten, zoals het Nederlands Instituut voor Liften en de Duitse TÜV, op veiligheid getest. Met deze certificaten garanderen wij de zekerheid van onze trapliften.  

Wat kost een traplift?

Natuurlijk is de prijs van een traplift ook een belangrijke factor in uw zoektocht naar de juiste oplossing. Wilt u de exacte prijs weten van een traplift in uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met een van onze partners in België. Onze partners kunnen uw traplift vrijblijvend inmeten met onze speciale PhotoSurvey apparatuur. Vervolgens kan de adviseur op basis van uw wensen en eisen een offerte voor u opstellen. 

Een alternatief voor kopen: een traplift huren of tweedehands kopen? 

In sommige gevallen lijkt het interessant een traplift te huren in plaats van te kopen. Huren kan interessant zijn als u bijvoorbeeld tijdelijk een traplift nodig heeft. Onze adviseur kan precies voor u berekenen wanneer het financieel aantrekkelijker is te huren.

Denkt u voordeliger uit te zijn wanneer u een tweedehands traplift koopt? Wees hier voorzichtig mee en laat u goed informeren door een gecertificeerde Handicare partner.

Meer informatie over het kopen van een traplift?

Wilt u meer informatie over een traplift kopen of over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via ons kantoor in Nederland: 0031 (0)72 576 8888 of vul ons contactformulier in.

Meer weten over het aankoopproces?

Bekijk dan onze film. Hierin leggen wij u kort uit hoe het proces van het eerste contact met de adviseur tot de installatie verloopt.

 

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners