Traplift huren

Een traplift voor tijdelijk gebruik?

Als u de stoeltraplift tijdelijk wilt gebruiken, kunt u er ook voor kiezen de traplift te huren. Hierbij dient u echter rekening te houden met belangrijke eigenschappen van trapliften:

  • De rail is op maat gemaakt om op de trap te passen.
  • Enkel de stoel en motoraandrijving zijn standaard onderdelen.

Traplift huren bij onze partners

Bij een aantal van onze partners kunt u ook een traplift huren. Vooral wanneer u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, kan een traplift huren een uitstekende oplossing zijn. Laat u echter wel goed informeren over de financiële gevolgen. Afhankelijk van de periode dat u de traplift wilt huren, kan het namelijk goedkoper zijn om te kopen. Onze trapliftadviseur kan dit prima voor u uitrekenen.

Voor een langere periode huren?

Is een traplift een meer permanente oplossing voor u, dan kunt u de traplift waarschijnlijk beter kopen in plaats van huren. Onze trapliftadviseur vertelt u graag, kosteloos en vrijblijvend, meer over de verschillende mogelijkheden. De adviseur stelt een offerte voor u op zodat u in alle rust de verschillende opties kunt overwegen.

Meer weten?

Wilt u meer weten neem dan even contact met ons op. U kunt bellen met het Nederlandse hoofdkantoor op telefoonnummer 0031 72 576 8888 of vul ons contactformulier in.

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners