Tweedehands traplift

In sommige gevallen kunt u een tweedehands traplift bij ons kopen. Dit kan bijvoorbeeld in het geval van een krap budget een goede oplossing zijn.

Is het verstandig een tweedehands traplift te kopen?

Indien u een krap budget heeft, kan een tweedehands traplift voor u de oplossing zijn. In sommige gevallen biedt Handicare tweedehands trapliften aan. Wij zijn hierin echter wel afhankelijk van de hoeveelheid tweedehands trapliften dat bij ons terugkomt. Hierdoor hebben wij niet altijd een even uitgebreid assortiment gebruikte trapliften als bij nieuwe trapliften wel het geval is. Bij gebruikte trapliften kan het dus zo zijn dat uw eerste keus (tijdelijk) niet voorradig is.

U kunt tegenwoordig ook een tweedehands traplift kopen via internet op een zoekertjes website. Omdat een traplift een maatproduct is, raden wij u dit niet aan.

Een gebruikte traplift bestaat uit drie delen:

  • Een nieuwe rail, geheel op maat gemaakt voor uw trap
  • Een gereviseerde trapliftstoel
  • Een gereviseerde motor

Een tweedehands traplift met een nieuwe rail?

Omdat een traplift op maat gemaakt wordt, kunnen wij niet alle onderdelen hergebruiken. De rail is altijd nieuw en deze meten wij bij u thuis in. Dit is het stukje maatwerk dat vraagt om precisiewerk. Onze Trapliftpartners hebben een speciale opleiding gevolgd om ervoor te zorgen dat uw trapliftrail precies op uw trap past en dat deze 100% veilig in gebruik is. Een rail die is ingemeten voor de ene trap is daardoor niet te gebruiken voor een andere trap. Daarom is het ook zo belangrijk een uitstekend geschoolde trapliftadviseur de trap op te laten meten. Dit garandeert uw veiligheid. 

Tweedehands stoel en motorunit

In tegenstelling tot de rail zijn de trapliftstoel en motorunit wel tweedehands als u kiest voor een gebruikte traplift. Natuurlijk worden beide onderdelen volledig nagekeken en zijn ze weer als nieuw als ze geplaatst worden. Pas wanneer de liften volledig aan onze kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen, worden ze ingezet voor hergebruik.

De keuze in stoelen hangt hierbij af van het aanbod vanuit de markt. Om die reden kan de voorraad beperkt zijn. Natuurlijk leveren wij uw tweedehands traplift met één jaar garantie. De prijs van uw tweedehands traplift hangt af van de trapsituatie en uw persoonlijke wensen.

Voldoet een tweedehands traplift aan de veiligheidseisen?

Uiteraard doet de kwaliteit van onze tweedehands trapliften niet onder voor die van onze nieuwe trapliften. De gebruikte traplift wordt volledig nagekeken en is weer als nieuw. Wanneer de liften aan onze kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften voldoen, worden ze ingezet voor hergebruik.

Laat u goed informeren over tweedehands trapliften. Ook financieel!

Wanneer u besluit een traplift aan te schaffen, laat u dan inlichten door onze adviseur. Ook op financieel gebied zijn er vaak verschillende regelingen mogelijk.

De mogelijkheden van een tweedehands traplift bespreken?

Als u wilt weten of een tweedehands traplift voor u ook een mogelijkheid is, komt onze Trapliftpartner graag bij u thuis om kennis met u te maken en uw situatie te beoordelen. Tijdens het bezoek zal hij, in overleg met u, een offerte voor u opstellen. Als u een afspraak wilt maken, neemt u dan contact [nl-nl/contact/] met ons op. 

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners