Kosten van een stoellift

Als u op zoek gaat naar een traplift is niet alleen de prijs van een traplift belangrijk, ook de kosten (van gebruik, onderhoud) zijn belangrijk. Want ja, heeft u de stoellift eenmaal in huis dan wilt u natuurlijk niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. 

Gelukkig hoeft u daar met een stoellift niet bang voor te zijn. Zo zijn de kosten van gebruik minimaal. Het stroomverbruik van een Handicare traplift is gemiddeld € 7,- op jaarbasis. Ter vergelijking: Een plasma tv verbuikt 8 keer zoveel stroom per jaar! 

Kosten van productie

Ons productieproces is zo efficiënt mogelijk georganiseerd en wij zijn continu op zoek naar manieren om dit nog verder te optimaliseren. Op die manier houden wij de productiekosten zo laag mogelijk. Dankzij de efficiënte organisatie van ons transportproces, zijn onze transportkosten ook nog eens laag. Zo garanderen wij een lage kostprijs van onze traplift.

Kosten voor trapliftadvies

Onze trapliftadviseur komt u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van een traplift. Kosten worden hier niet voor gerekend. Ook de offerte die de adviseur voor u opstelt is geheel vrijblijvend. U kunt er dan nog even rustig over nadenken en het er eventueel met anderen in uw omgeving over hebben.

Kosten die bij onze traplift prijs zijn inbegrepen, zijn:

  • het bezoek van de monteur
  • de meting van uw trap
  • productiekosten
  • transportkosten en
  • montagekosten.

Kosten van onderhoud

Net als andere (elektrische) apparaten in huis heeft ook een traplift onderhoud nodig. Het is verstandig om uw traplift eens per jaar door onze trapliftpartner na te laten kijken. Op die manier garandeert u een optimale werking van uw traplift. Onze partner vertelt u graag wat het jaarlijkse onderhoud kost. Ook kunt u in sommige gevallen kiezen voor een onderhoudscontract. Voor meer informatie, neemt u contact op met uw lokale trapliftpartner.

Nog vragen?

Neemt u gerust contact met ons op. We zitten voor u klaar en helpen u graag verder! 

Onze Partners

traplift-partners-belgie-2.jpg

Lokale partners in heel België

Ook in uw regio is één van onze partners aanwezig. 

Onze erkende partners